24 C
Skopje

Она кога жената поради коронавирус работи од дома, а ти си збркан пошто две недели не си гледал фудбал во живо (Видео)

АКТУЕЛНО

Коронавирусот зема се поголем замав на светско ниво, а речиси да нема држава во која нема луѓе кои се заразени од коронавирус.

Истовремено, многу од луѓето поради претпазливост мораат да ги почитуваат препораките на државните институции и да седат дома, со цел да го спречат ширењето на вирусот, но и за да се заштитат самите себеси. Дел од луѓето можат да работат и од дома, па така наидовме на еден интересен твит од каменичкиот фудбалски тим Саса:

 

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -