fbpx
4.8 C
Skopje

Онлајн игрите во подем – онлајн рулет

АКТУЕЛНО

При избор на онлајн рулет мора да внимавате на изборот на рулет. Најчесто може да сретнете американска, европска или француска варијанта. Во стандардната американска верзија на рулетот има 38 полина, односно од 1 до 36, нула, и двојна нула поле. Европската верзија има само едено поле со нула. Со влог на одреден број ги прави шансите 35:1, но шансите варираат во зависност од тоа на што се обложувате.

Одредете ја границата до која сума ќе се коцкате – започнувајќи од еден цент до неколку долари, потоа кликнете ги броевите на кои сакате да се обложувате. Откако ќе ги поставите вашите облози, вирутелниот дилери ќе каже дека не прима повеќе облози, а тркалото ќе започне да се врти. Откако тркалото ќе застане, топчето застанува на одредено поле, а добитните облози ќе бидат веднаш исплатени.

Предност на онлајн рулет

Друга важна работа при изборот на онлајн казино е тоа да играте во лиценцирано онлајн казино. Многу значи да играте во казино кое поседува лиценца од институциите за грижа на корисници во поглед на игрите на среќа. Со тоа ќе бидете безбедни и нема да се грижите за исплата и слично.

Доколку се регистрирате во онлајн казино и го внесете промокодот кој може да го најдете онлајн. Може да си обезбедите соодветен бонус од 100% на вашата прва уплата или некој друг добар бонус. Тоа е многу значајно за вас како играч, бидејќи за вашите 50 евра ќе добиете 100 евра средства за играње. Секако дека одма нема да може да ги повлечете средствата, но со исполнување на условите за бонусот, средствата за брзо ќе бидат на вашата сметка. Внимавајте да одберете добар бонус, тоа многу ќе ви помогне.

Пред да започнете да играте за вистински пари, многу важна работа е да го изберете вистинското онлајн казино. Проверете кое онлајн казино има долгогодишна традција, прочитајте за начините за уплата и исплата, а исто така прверете ги моменталните понуди и промоции за нови играчи. Исто информирајте се за лиценцата и слично.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -