fbpx
24.8 C
Skopje

Открила колку чинел прстенот, па решила јавно да го посрамоти својот вереник ФОТО

АКТУЕЛНО

Некогаш за бракот важел само вереничкиот прстен, но, сега, знак дека партнерот ви ветува брза венчавка и вечна љубов која ќе се круниса со друг прстен или бурма. Вереничкиот прстен треба да биде нежен, суптилен и различен од другите прстени. Неговиот едноставен кружен облик покажува љубов која нема крај. Традицијата на носење веренички прстен опишува повеќе приказни, но, една од нив е најуверлива.

Пред некое време, некоја жена на еден форум се пожалила дека нејзиниот вереник ја разочарал со прстенот со кој ја запросил.

Таа се пожалила дека дијамантот бил многу мал. Таа се распрашала и дознала дека прстенот чини 1.674 долари и била премногу разочарана.

Таа решила овој проблем, ова разочарување да го сподели на форумот и очекувала дека другите жени ќе ја разберат.

Но таа го дочекала спротивното, сите ја обвиниле неа дека била материјалист и дека не треба да гледа така на работите, многу е побитна љубовта отколку прстенот.

За некои жени, скапиот накит не значи ништо, битна им е целта, но некои други сметаат дека прстенот веренички би требало да биде скап.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -