13 C
Skopje

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Пар посвои бебе со Даунов синдром- неговата реакција кон својата нова мајка разнежни многумина (Видео)

Еден од најголемите стравови на идните родители е дали детето ќе им се роди со некаков здравствен проблем. Се случува понекогаш тоа да се случи, но се испоставува дека родителската љубов е многу поголема од проблемите и дека пожртвуваноста преовладува.

Едно смеејство посвоило бебе со Даунов синдром, а реакцијата на бебето на својата нова мајка е неверојатна.

Многумина велат дека нешто послатко во животот немаат видено.

Latest Posts

АКТУЕЛНО

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.