fbpx
11.8 C
Skopje

Илиевски: Давам заклетва пред нашите фудбалски легенди на Куманово дека ќе го реконструирам Градскиот стадион

АКТУЕЛНО

Ѓорѓиевски Ненад, Ангеловски Чедо и Јусуф Еркан се нашите фудбалски легенди на Куманово, пред нив давам завет за комплетна реконструкција на Градскиот стадион, за да може младата фудбалска надеж да продолжи онаму каде што тие застанаа!

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -