fbpx
-1.2 C
Skopje

ВИДЕО: Компилација од најбизарни војнички моменти ширум светот

АКТУЕЛНО

Кога ќе се спомне зборот војник сигурно прво нешто што на памет ви доаѓа како синоним за овој збор е ред и дисциплина, упорна работа и максимална издржливост.

Сепак како и сегде, така исклучоци има и кај одредени војници, а нивниот број, на они „уникатните“ ако се земе предвид видеото што следи е поприлично голем.

https://www.youtube.com/watch?v=HlG7StZeeb0&feature=share

Се надеваме добро се насмејавте на низата аматерски потези, од кои и може да земете заклучок како не треба да се однесувата во одредени ситуации во нормалните секојдневни прилика.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -