fbpx
1.8 C
Skopje

Задникот ќе ги чеша три дена – полиција им го дотерува умот на крадци со прачка за мавање (Видео)

АКТУЕЛНО

Крадец е оној кој без дозвола намерно зема нешто што му припаѓа на некој друг. Понекогаш кражбата може да изгледа оправдана од лична потреба. Во светот има многу сиромашни луѓе, па дел од нив крадат храна, дел се обидуваат да украдат облека, но има и такви кои не се сиромашни, ама сепак се осудуваат да украдат не само храна, туку и нешто вредно (злато, пари, автомобили и слично).

Најчесто, со крадењето се нанесува штета на некој друг односно на оној од кој што нешто е украдено. Така, во некои земји крадците се казнуваат со строга казна ќотек на сред плоштад. Ова го зборува и следното видео. Еве како државата се справува со крадците.

P.S. Ова мора да боли, задникот ќе ги чеша три дена.

https://www.facebook.com/MrRilak/videos/2646498882046522/

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -