fbpx
5.8 C
Skopje

На Лидија ѝ се заканува целосна парализа, а потребните пари никако да се соберат: Ова е итен апел за помош

АКТУЕЛНО

Лидија подолго време се обидува да ги собере потребните парични средства за да замине на трансплантација на матични клетки во Русија.

Од месец март до сега никако да успее да ги собере потребните пари. Иако ситуацијата е итна Лидија не може да замине и постои ризик од целосна парализа.

Недостигаат 18.000 евра. Дали Лидија ќе замине во Русија и еден млад живот ќе успее во борбата зависи од нас. Нашите 100 денари за Лидија значат шанса за живот.

Foto

Ајде да донираме за Лидија, да споделиме, да тагнеме пријатели, да ја рашириме оваа вест и да ги собреме потребните пари за Лидија! 143 121 Телеком 143 474 Вип/Оне

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -