fbpx
0.8 C
Skopje

Не бриша стакла, ниту пак проси, туку е првиот семафор-келнер во светот (Видео)

АКТУЕЛНО

Овој дечко елегантно си ја врши својата работа која и не е баш легална, поради само една и единствена причина.

Почнав да го работам ова кога мојата мајка се разболе, па сите обврски вклучително и заработувањето за живот остана на нас, децата. Решив да продавам вода на семафорите, а ја напуштив и работата во аптеките. Сега само продавам вода, односно не сум перач на стакла или не просам, туку нормално си продавам вода на семафор и од тоа заработувам.

Сепак, продавањето вода на семафор не е легална, па затоа овој дечко внимава на инспекции за работното време. Погледнете како изгледа работата на овој бразилец.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -