fbpx
-4.2 C
Skopje

20 секунди правило: Коронавирус

АКТУЕЛНО

Владата на Република Македонија е во фаза на олабавување на мерките, но сепак наше е да сме максимално претпазливи и индивидуално одговорни, кон другите и кон себе.

ВИДЕО: Ви препорачуваме да го погледнете ова видео & експеримент за 20 секунди правилото за миење раце. Ако не се применува, коронавирусот се уште може да е присутен!

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -