fbpx
11.8 C
Skopje

Joрданов: Почнува големата ПОБЕДА на ТАТКОВИНАТА над Грујо

АКТУЕЛНО

Фејсбук статус на Емил Јорданов – кординатор на 3ИЕ на СДСМ

Почнува уште една голема победа на НАРОДОТ, Победа на ПРАВДАТА над неправдата. Победа на ПАТРИОТИТЕ над квазипатриотите и предавниците.
Победа на ЕСНАФИТЕ над криминалците и бандитите.

Победа на ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ над профитерите. Победа на РАБОТНИЦИТЕ над угнетувачите.

Победа на ЖИВОТОТ за СИТЕ над животот на фамилијата.

Победа на ИНТЕГРАЦИЈА наместо изолација. Победа на ТАТКОВИНАТА над дпмне и Груевски.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -