fbpx
9.8 C
Skopje

Премиерот Заев ОБЈАВИ видео: Мојот градоначалник е од мое маало

АКТУЕЛНО

Фејсбук статус на премиерот Зоран ЗаевМојот градоначалник е од мое маало. Постојано е меѓу народот, добар со сите. Со конкретен план и решенија за проблемите.

Мојот градоначалник е подготвен за сѐ. Не се случило да не помогне некому.

Мојот градоначалник си го знае својот народ. И решава проблеми. Се грижи да имаме поквалитетен живот. За зелен и чист град.

Градоначалникот е наш човек. Домаќин човек и вистински пријател.

На крајот на денот, тој секогаш има време за семејството.

Мојот градоначалник? Најдобар е.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -