fbpx
11.8 C
Skopje

Д-р Коциќ за Велес: Со мојот тим ќе понудиме визија и иднина, наместо ветер и магла

АКТУЕЛНО

Уште еднаш излегуваме пред судот на граѓаните.

Со чист образ, човечки и професионален капацитет, јас и мојот тим ќе понудиме визија и иднина, наместо ветер и магла.

Граѓаните знаат да ја препознаат разликата помеѓу одговорно владеење и режимско дивеење.
СДСМ ја има Најдобрата понуда на политичката сцена.

Го има Најдоброто и за локалната самоуправа. Затоа, победува Најдоброто за сите нас заедно.
Др. Ненад Коциќ, Најдоброто за Велес

Најдоброто за Велес

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -