fbpx
18.8 C
Skopje

ПОТФАТ Покрај „Скопско ехо“, уште еден бесплатен неделник, „Македонско ехо“ во целата земја ВИДЕО

АКТУЕЛНО

Од сега, секоја недела во поштенските сандачиња, на плоштадите и во трговските центри – „Скопско ехо“ и „Македонско ехо“.

Пет години по издавањето на бесплатниот неделник „Скопско ехо“ во главниот град, издавачот ќе почне со издавање на неделникот „Македонско ехо“, кој ќе се дистрибуира во целата земја.

Од сега, секоја недела во поштенските сандачиња, на плоштадите и во трговските центри – „Скопско ехо“ и „Македонско ехо“.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -