fbpx
5 C
Skopje

Пратеникот Рубин Земон ги посети семејствата што останаа без свој дом во Петровец (Фото)

АКТУЕЛНО

Делегација на Партијата за општествен и економски напредот предводена од пратеникот и претседателот Рубин Земон, секретарот Медо Балиќ и претседателот на ОО ПОЕН за општина Петровец Синиша Младеноски, придружена и од заменикот министер за локална самоуправа на Р. Косово, Башким Красничи, како и од градоначалникот на општина Петровец, Борче Митески, ги посети 11 семејства, што при пожар им изгореа нивните куќи. Во разговор со семејствата се разгледаа можностите за итно и одржливо да се реши нивното домување.

Foto

Пратеникот Рубин Земон упатува апел до сите хумани луѓе и компании во рамките на можностите им помогнат на било кој начин на загрозените семејства, за што побргу да добијат кров над глава.

Foto

Foto

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -