fbpx
22.8 C
Skopje

Проследете ја официјалната средба по потпишувањето на македонско-грчкиот договор во Преспа.

АКТУЕЛНО

Проследете ја официјалната средба по потпишувањето на македонско-грчкиот договор во Преспа.

Проследете ја во живо официјалната средба по потпишувањето на македонско-грчкиот договор во Преспа.

Posted by Zoran Zaev on Sunday, June 17, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -