fbpx
13.8 C
Skopje

Рак, Лав, и уште 2 знаци: На почетокот на септември бидат успешни во сите полиња од животот!

АКТУЕЛНО

Близнаци

Следните денови се погодни да се разгледаат проектите кои ќе бидат во иднина, и да дејствувате – ќе имате силна волја, ќе станете по мек и толерантен кон околните. Обидете се да повторите цели кои не влијаат само на сопствената личност, туку да придонесе за доброто на сите кои учествуваат на некој начин во нивната реализација.

Рак

Внимавајте да не настанат конфликтни ситуации помеѓу вас и вашиот партнер. Ќе биде добро, ако се обрне внимание на своите деца, на пријателите, на своето омилено поминување на времето. Кон среда и четврток ќе се отвори можност со спокојство и трпение – лесно ќе ја откривате вистинската содржина на нештата скриена под нивната форма, и ќе дејствувате, предводени од тоа интуитивно знаење.

Лав

За вас периодот е погоден најмногу за патувања – како на блиски, така и на подалечни растојанија, за учење, за читање на интересно и збогатување ставовите во литературата, како и за работа и контакти со странци. Најважно е да гледате што доаѓа од надворешниот свет кај вас, да слушате и да стигне до заклучоци за да расте убедувањето.

Шкорпија

До средината на периодот може успешно да се посветите на финансиски дела, под услов планирате однапред и одговор со секоја своја чекор. Ќе владеете со одлична енергија и нема да дозволите никому и ништо да ви го одвлекува вниманието од извршување на целите кои сте си поставиле. Можно е да завршите многу работа и истовремено со тоа да ја зачувате енергијата.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -