fbpx
14.8 C
Skopje

Расплакани деца во гевгелиската градинка смирувани од воспитувачките со зборовите: Кучко една, краво

АКТУЕЛНО

Кучко една, краво… со овие зборови воспитувачки и негователки ги смирувале расплаканите деца во гевгелиска градинка. На социјалните мрежи е објавено видео од детска градинка, на кое се слуша плач на дете. Според коментарот на девојката која го постирала видеото, детето плачело два часа, додека се слушало викање од негователките- краво, кучко и што ли уште не.

 

https://www.facebook.com/julijana.ortakovska.5/videos/vb.100004632452941/1053967018101037/?type=2&video_source=user_video_tab

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -