12 C
Skopje

Разговор со претседателот на Обединета македонска дијаспора

АКТУЕЛНО

Обединета македонска дијаспора или UMD -United Macedonian Diaspora, е глобална мрежа со главно седиште во политичкиот центар на светот, Вашингтон. Разговорот помеѓу Стефан Василевски и претседателот на Обединета македонска дијаспора Методија Колоски, се случи во Вашингтон САД. Погледнете го ова кратко интервју и разговор.

Седиштето на ОМД се наоѓа веднаш до Белата Куќа во САД. Повеќе информации за United Macedonian Diaspora може да погледнете на www.umdiaspora.org. Тука ќе прочитате за нивните програми, мрежи, организациски одбори, прес центар, како да ги контактирате и како може да бидете и вие дел од нивните активности.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

Јанчев открива: Сакав да ја продадеме Белата палата, наши гласачи живеат со по две евра на ден

Како Потпретседател на ВМРО ДПМНЕ предложив да ја продадеме Белата палата. Не може да бидеме народна партија во држава каде што дел од народот...

Trump: I voted for a guy named Trump

US President Donald Trump Voted for the 2020 Presidential Election at a Florida Library He exercised his right to vote in a library in West...

Две до три недели државен карантин за спречување на есенскиот бран на коронавирусот вели Д-р Драган Даниловски

Карантин во траење од две до три недели би го спречил есенскиот бран на коронавирусот, но би довел до социјална и економска катастрофа, ќе...
- Advertisement -