fbpx
11.8 C
Skopje

Сајтот “Iportal” споделувал дезинформации и сега му се извинува на Мицкоски

АКТУЕЛНО

Во врска со текстот објавен на порталот „iportal.mk“ со наслов “Како директор на „ЕЛЕМ“, Христијан Мицкоски си изградил 5 хидроцентрали вредни 10.000.000 евра”, споменатиот портал објави демант.

– На Христијан Мицкоски, јавно му се извинуваме доколку на било каков начин сме му предизвикале некаква повреда на честа и угледот. Во врска со текстот во прилогот, потенцираме дека истиот е преземен од друга веб страница и дека порталот не е извор на информацијата, туку само споделувач на веќе објавен текст.

Укажуваме и дека во моментот објавата е веќе повлечена, пишува порталот во извинувањето.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -