fbpx
5 C
Skopje

СДСМ објави видео за еднаквоста – 20 години форум на жени на СДСМ

АКТУЕЛНО

-Имајте став и глас и не плашете се да ги употребите!

20 години чекориме на патот на еднаквоста.

20 години Форум на жени на СДСМ, се вели во најавата за видеото на СДСМ.

20 години Форум на жени на СДСМ

Имајте став и глас и не плашете се да ги употребите!20 години чекориме на патот на еднаквоста.20 години Форум на жени на СДСМ.

Posted by СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија on Sunday, November 17, 2019

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -