16 C
Skopje

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Се сеќавате ли на малото Османче, неговите браќа и сестра Мете, Ајлин и Берин – тој денеска е голем газда

Малиот Осман стана голем газдa. Емир Берке Зинџиди (Осман ) е сопственик на агенција за кастинг и филм.

Малата ѕвезда на Бурни времиња Емир Берке Зинџиди има само 6 години, а веќе е сопственик на филмска агенција. Татко му Беркант кој е поранешен манекен и мајка му Севги Зинџиди по неверојатниот успех на нивниот син, отворија подуцентска и кастинг агенција.

Во агенцијата која активно работи од 2010 година има 50 мали актери, 31мажи , 25 жени.

Приказна што започнува во шеесетите години. Малиот Осман ја раскажува приказната за неговиот татко Али(капетанот на големиот брод).Тој на долгите пловидби се заљубил во згодната холандинка Каролин и тие на морето ја започнале својата љубовна приказна. Додека него го чека неговата сопруга Џемиле со своите три деца: Берин, Мете, Ајлин и најмалиот син Осман.

Али ги преноќувал ноќите со големи и страшни бури.Кога тој се враќа тој со себе го донесува немирот на страшната бура. И повеќе се не исто.Истовремено ќе се пресели и згодната Каролин во Истанбул.Па тие ќе ја започнат одново нивната љубовна приказна. Тој од својата куќа ги брка Џемиле и неговите деца.Нови сплетки се случуваат во приказната понатаму во приказната за семејство на господинот на Али.

Погледнете како изгледа сега:

Денес малото момче стана актер на кој може да му позавидат и холивудските актери.

Latest Posts

АКТУЕЛНО

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.