fbpx
10 C
Skopje

Се за изборите во Хрватска: ХДЗ, конзервативците и десницата, анти-семитизам…

АКТУЕЛНО

Што се случува со ХДЗ? Каде оди десницата во Хрватска? Мирослав Шкоро и конзервативците на изборите…. Дали Иван Пернар со неговата групација како и сите екстремни анти-глобалисти, пропагираат анти-семитизам? Дали гласачите од BIG TENT спектарот на Мирослав Шкоро ќе ја подржат Колинда во вториот круг? Што се „протестни“ гласачи?

„Екстремните анти-глобалисти и анти-банкарски движења се опасни и наликуваат на нацистите. Во нив може да се забележи доза на анти-семитизам, а тоа го имаме и во Хрватска.“ – вели Бродиќ. 

Комплетна анализа на претседателските избори во Хрватска. Разговор помеѓу Стефан Василевски #Conservatives MK & Иван Бродиќ, политички аналитичар и новинар, уредник на Енерџи Прес (Energy Press Croatia).

Разговор со хрватскиот политички аналитичар и новинар Иван Бродиќ

Што се случува со ХДЗ? Каде оди десницата во 🇭🇷 Хрватска?Мирослав Шкоро и конзервативците на изборите….Дали Иван Пернар со неговата групација како и сите екстремни анти-глобалисти, пропагираат 🇮🇱 анти-семитизам? „Тие екстремни и анти-банкарски движења се опасни и наликуваат на нацистите“ – вели Бродиќ.Комплетна анализа на претседателските избори во Хрватска.Разговор помеѓу Стефан Василевски #Conservatives 🇲🇰 MK & 🇭🇷 Иван Бродиќ Ivan Brodić, политички аналитичар и новинар, уредник на Енерџи Прес (Energy Press Croatia).

Posted by Conservative.mk on Thursday, December 26, 2019

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -