18 C
Skopje

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Јовановска од Делчево: За помалку од 3 години поддржани правни субјекти и невработени лица со финансиски средства од над 100 милиони денари

Над 600 невработени лица од кои најголем дел млади лица до 29 години од Делчево активно ги користеа мерките на Владата за зголемување на...

Кедев: Граѓаните ќе гласаат за две можности – нестручност или обнова

Проф. д-р Сашко Кедев: На 15-ти јули граѓаните имаат две можности: 1. Да поддржат целосна конфузија во здраството и нестручни економски политики! 2. Или да гласаат за...

Себични, нарцисоидни и безобразни: Ова се најлошите хороскопски знаци

Постојат хороскопски знаци кои се себични, мислат само на себе и не внимаваат како се однесуваат со луѓето.

Прв на листата е Овенот кој секогаш избувнува, се однесува како дете, ако не добие нешто не внимава како се однесува и дали ги погодува луѓето околу себе.

Биковите секогаш ги величаат своите проблеми и за нив постојат само тие. Се што се случува на другите луѓе го сметаат за не важно.

Тука спаѓа и Лавото кој мисли дека е пред сите и дека е најдобар во се, и не гледа ништо освен себе.

Latest Posts

Јовановска од Делчево: За помалку од 3 години поддржани правни субјекти и невработени лица со финансиски средства од над 100 милиони денари

Над 600 невработени лица од кои најголем дел млади лица до 29 години од Делчево активно ги користеа мерките на Владата за зголемување на...

Кедев: Граѓаните ќе гласаат за две можности – нестручност или обнова

Проф. д-р Сашко Кедев: На 15-ти јули граѓаните имаат две можности: 1. Да поддржат целосна конфузија во здраството и нестручни економски политики! 2. Или да гласаат за...

АКТУЕЛНО

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.