fbpx
2.8 C
Skopje

Секс прашања, секс одговори (18+)

АКТУЕЛНО

Мажите сакаат секс со еротски помагала? Ова е неточна констатација, затоа што повеќето од нив ја почитуваат сопствената телесна акција.

* Кога женската при орално задоволство ќе се послужи со забите, тоа им станува одбивно на мажите? Неточно. Малку нежно грицкање на органот и те како ги возбудува.

* Кога би можело да биде се по негово, тој би сакал да биде одозгора?Неточно. Мажите не сакаат секогаш да доминираат во сексот. Некогаш кога жената е горе и таа ја води секс играта, за нив ова е секс поза број еден. Да може, не би и дал да се симне на жената одозгора.

* Ги пали кога жената цврсто го држи за тестиси?Апсолутна вистина. Мажите многу се палат баш на ваквата грубост.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -