22 C
Skopje

Шекеринска се огласи по фотографиите: Дејствијата од 2001 се далеку зад нас

АКТУЕЛНО

Дејствијата од 2001 се далеку зад нас. Нашето општество ја надмина воената криза на демократски и траен начин, за што сведочиме денес, 19 години подоцна, кога сме членка на НАТО.

Во 2020 година најважно е дали политичарите им служат на граѓаните. Иконографиите не се репер за добро управување, служењето на граѓаните е репер.

Дејствијата од 2001 се далеку зад нас. Нашето општество ја надмина воената криза на демократски и траен начин, за што…

Posted by Radmila Sekerinska on Saturday, May 30, 2020

 

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -