16 C
Skopje

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Смилков: Граѓаните ја препознаваат чесната и пожртвувана работа на Венко Филипче

11.000 лајкови, 420 споделувања за само 1 час објава!!!

вмровците на чело со залижаниот билдер може да јадат слама колку сакат, но граѓаните ја препознаваат чесната и пожртвувана работа на Venko Filipce!

Искрениот пристап и смирениот начин на соопштување на добрите, но и на најлошите вести, влеваат сигурност кај народот, а тоа најдобро го покажува податокот подолу на сликата.

11.000 👍, 420 споделувања за само 1 час објава!!! вмровците на чело со залижаниот билдер може да јадат слама колку…

Posted by Круме Смилков on Friday, May 22, 2020

 

Latest Posts

АКТУЕЛНО

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.