fbpx
6 C
Skopje

Видео: Прекрасна извдеба на песната имала мајка девет сина од Васка Илиева

АКТУЕЛНО

Видеото во продолжение е од прославата на големиот православен празник Свети Талалеј во селото Слатина – Македонски Брод, го обиколи интернетот, пишува Пинџур.

Се работи за изведба на песната “Имала мајка девет сина” oд Васка Илиева, а Боби ја изведе речиси како неа.

Со длабока емоција и со глас сличен на оној по кој ја паметиме Васка Илиева, Боби ги оставил без зборови сите присутни, а богами и сите кои го погледнале видеото.

Sv.Talalej Slatina i Bobi Legendo😃

Posted by Andrijana Terzioska on Sunday, June 3, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -