fbpx
2 C
Skopje

Вашата крвна група ви открива каква личност сте

АКТУЕЛНО

Постојат четири крвни групи – А, Б, АБ и 0, а крвната група многу кажува за вас и вашиот карактер.

Прочитајте според крвната група кои се вашите карактеристики.

Крвна група 0 – овие луѓе тешко поднесуваат стрес, бидејќи кај нив хормонот на среќата не се задржува долго во организмот, но тие се срдечни, дружељубиви и отворени.

Крвна група А – тие се најупорни, спремни се да направат се за да решат одреден проблем. Ги краси интелигенција, ненаметливост и лојалност.

Крвна група Б – личностите со оваа крвна група се креативни, страствени и силни, а од друга страна, пак, тие се непредвидливи и може да бидат до некаде себични.

Крвна група АБ – станува збор за луѓе кои се сочувствителни, лесно се прилагодуват на секоја ситуација без да ја изгубат индивидуалноста.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -