fbpx
10 C
Skopje

Велковски од СДСМ: Градиме македонски патишта, градежната офанзива во Лозово продолжува

АКТУЕЛНО

Градежната офанзива во Лозово продолжува!

Завршена е изградбата на локалниот пат с.Милино – клучка експресен пат, с.Каратманово (прва фаза), во должина од 3.8км. Проектот е финансиран од Агениција за финансиска поддршка во земјоделството и е во вредност од 22 милиони денари.

Со ❤️ за Лозово.

Со ❤ за Лозово.

Градежната офанзива во Лозово продолжува! Завршена е изградбата на локалниот пат с.Милино – клучка експресен пат, с.Каратманово (прва фаза), во должина од 3.8км. Проектот е финансиран од Агениција за финансиска поддршка во земјоделството и е во вредност од 22 милиони денари.Со ❤️ за Лозово. #ГрадимеМакедонскиПатишта

Posted by Aco Velkovski on Sunday, May 24, 2020

 

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -