fbpx
5 C
Skopje

ВИДЕО: Која била Лилјана – еве за кого е најпишана една од најубавите песни

АКТУЕЛНО

Познатиот Тома Здравковиќ ја отпеа песната Лилјана која е вонвременски хит. Пестана била напишана за српската актерка Лилјана Благојевиќ која еднаш изјави дека за неа било страшно што Тома и посветил песна, бидејчи во тој период тоа ретко се случувало.

Всушност, повеќето негови песни имаат вистински приказни и ликови зад себе.

И савојата песна Е мојбрате ја посветил на својот пријател и актер, Зоран Радмиловиќ, со кој биле нераздвојни.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -