19 C
Skopje

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Мицкоски: Граѓаните на Иловица и Штука ќе одлучуваат за рудниците

Во изборната програма на ВМРО-ДПМНЕ граѓаните на Иловица и Штука ќе најдат дека тие ќе одлучуваат што ќе се случува со рудниците овде. Вие...

Мисајловски: Ѓорче Петров одбира обнова на Македонија

Мирче Ацев е едно од населените места во Ѓорче Петров каде што победничката атмосфера се чувствува на неколку денови пред 15-ти јули. Заедно со...

Видео: Луд Русин испил вода која стоела во конезрва 60 години – ова не го очекувал

Ретко кој би се осмелил да спроведе ваков експермимент на себе, но овој млад Русин ниту еден момент не се колебал. Ја испил водата која стоела цели 60 години во козерва.

Кога ја отворил лименката, водата изгледала свежи и целосно нормално, но тоа секако не значи дека технички е исправна за пиење.

Направил тест со кој покажал дали оваа вода смее да се пие и резултатот поажал запрепастувачки резултати.

Водата бил целосно исправна за пиење, се чувствувало дека е „бајата“ што е вообичано штом седи толку долго. Иако е исправна за пиење, сепак треба да се конзумира само во екстремни стуации.

Погледнете ја целата постапка:

Latest Posts

Мицкоски: Граѓаните на Иловица и Штука ќе одлучуваат за рудниците

Во изборната програма на ВМРО-ДПМНЕ граѓаните на Иловица и Штука ќе најдат дека тие ќе одлучуваат што ќе се случува со рудниците овде. Вие...

Мисајловски: Ѓорче Петров одбира обнова на Македонија

Мирче Ацев е едно од населените места во Ѓорче Петров каде што победничката атмосфера се чувствува на неколку денови пред 15-ти јули. Заедно со...

АКТУЕЛНО

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.