15 C
Skopje

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Видео: Мајката се врати по најмалото мече

Поради корона вирусот животните „се опуштија“ и се враќаат на територии кои беа порано користени од луѓето. На ова видео ќе видиете како една мечка со своите мечиња поминува на автопат, а во тој обиде ќе наиде на препрека. Дали ќе успее да ја совлада препреката?

Секако дека ќе успее, но за да не ви раскажуваме погледнете во видеото во продолжение

Oprez, medvjedi na cesti: Majka s tri medvjedića zaustavila promet kako bi prešli na drugu stranu

Oprez, medvjedi na cesti: Majka s tri medvjedića zaustavila promet kako bi prešli na drugu stranu

Posted by 24sata on Friday, May 15, 2020

Родител си е родител, без разлика дали станува збор за животно или човек.

Latest Posts

АКТУЕЛНО

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.