fbpx
10 C
Skopje

ВИДЕО: Питбул тргна кон татко и ќерка – тогаш „излета” нивното куче и следуваше драма

АКТУЕЛНО

Питбул тргна кон татко и ќерка, а тогаш дојде нивниот Вучјак од 55 килограми, па се случи нешто што ретко можеше да се очекува.

Понекогаш, кучињата знаат и докажуваат огромна лојалност кон својот сопственик, бранејќи го, под ризик и самите тие да бидат загрозени.

Не попусто често можеме и да слушнеме поговорки, особено од постарите, дека животните и особено кучињата се најголемите пријатели на човекот.

Погледнете што се случи:

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -