fbpx
5 C
Skopje

ВИДЕО: Поради нешто што многу од нас го прават овој човек се разбудил слеп

АКТУЕЛНО

Ако имате проблеми со видот и користите леќи, а ви се случува некогаш да заспиете со нив, послушајте ја исповедта на овој човек.

Имено, лекарите предупредуваат дека додека спиете или ги одмарате очите секогаш леќите треба да ги извадите, а да ги ставите пак кога ќе се разбудите.

Доколку не ги извадите додека спиете, може да се случи да ослепите, затоа што во очите почнува да се развива инфекција, како и на овој човек.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -