19 C
Skopje

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Виртуелен самит за КОВИД-19 на најголемата светска политичка коалиција

Денес се одржа виртуелниот форум на најголемата центар-десно политичка коалиција, Интернационалната Демократска Унија ИДУ (www.idu.org). Главната тема на овој самит беше “Fighting the Virus – Policy and Scientific Responses to COVID-19”, а дебатерите беа политичари, лекари и врвни експерти.

Форумот требаше да се одржи во Виена, Австрија под покровителство на Народната партија предводена од Себастијан Курц. Сепак, поради пандемијата со КОВИД-19 тој се одржа онлајн со приватни покани.

Во овие моменти, се одржува виртуелниот форум на најголемата центар-десно политичка коалиција, ИДУ (www.idu.org)….

Posted by Conservative.mk on Monday, April 20, 2020

Latest Posts

АКТУЕЛНО

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.