fbpx
13.8 C
Skopje

Владо Павлов: Македонци мои, најголемо зло е да се Бојкотира (ВИДЕО)

АКТУЕЛНО

Статус на Владо Павлов од Кочани:

“Заокружи ПРОТИВ и спаси ја Македонија од ерменското-влашко лоби обединето за Македонија да биде денешна Грција , а ние Северно од Македонија ( Грција ) !!

Македонци мои најголемо ЗЛО Е БОЈКОТИРАМ поголемо од За во моментот бидејчи СДСМ ДПМНЕ одработува за Бојкотирам, а сте сведоци колку Зоран Заев на секоја трибина ги оживува Бујкотирам ,и нормално дека ке ги воскреснува затоа што само Бојмкотирам може да го спаси од она што самиот си влезе , а свесен дека неможе да победи За.

Затоа и сите карти се фрлени на Бајкотирам за да дојде во Собрание Референдумот за име , а сте сведоци дека еден пратеник на ВМРО ДПМНЕ јавно се изгласа За, значи 81 пратеник може да биде успешна емисија , затоа треба Бојкотирам да одработи во немање Цензус за да Референдумот се пренесе во Собранието каде Собранието ке биде Понтие Пилат!!”

СПОДЕЛУВАЈТЕ И НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ БОГ Е МАКЕДОНИЈА А НИЕ СМЕ НЕГОВИ БОЖЈИ ЧЕДА КОИ ПРЕКУ НАС ГО ВОСКРЕСНУВАМЕ „Ве повикувам секаде да се споделува моето видео и Ве молам Фалнгисти не им одговарајте на линчот кој ќе го започнат против мене со секакви грди зборови, бидејќи кога некого го фатиш во тесно не му останува друго освен како животно да се брани !! Ставајте ги видеата од Павлов и мотото наше ПРОТИВ , без да им влегувате во нивната злобна вибрација !! Заокружи ПРОТИВ и спаси ја Македонија од ерменското-влашко лоби обединето за Македонија да биде денешна Грција , а ние Северно од Македонија ( Грција ) !!

Posted by Владо Павлов on Monday, September 17, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -