fbpx
2.8 C
Skopje

Во Штип се гради со засилено темпо: Д-р Николов изврши увид на активностите

АКТУЕЛНО

Денес извршив увид на веќе започнатите градежните активности на улица 5та Партиска

Во тек е реконструкција на дел од улицата 5та Партиска Конференција.

На оваа улица граѓаните добија паркинг места пред нивните згради, изграден беше и пристапен пат.

Во Штип се гради со засилено темпо.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -