fbpx
21.8 C
Skopje

Забрчанец: Да не дозволиме да отиде во неповрат сè што направиме, сè што направивте

АКТУЕЛНО

Драги пријатели, Ја знаете разликата. Голема е како ден и ноќ. Како утре и некни. Како напред и назад. Како Заев и ДПМНЕ.

Имавме грешки и погрешни чекори. И ги признаваме и се поправавме секогаш кога ќе креневте глас. Но големите чекори напред не дозволија земјата да ни тапка во место.

Да не дозволиме да отиде во неповрат сè што направиме, сè што направивте.

Преземете чекор во среда, дајте глас, дајте шанса, дајте пат да продолжиме заедно напред.

Ова не е време за молчење. Не е време за седење дома. Ова е време за ваша одлука. Вие сте на потег.

Сигурен сум дека можеме!

Во среда, број три!

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -