fbpx
3 C
Skopje

Жив во раце нема да им паднам: Малчанскиот бербер избега со нож во рака

АКТУЕЛНО

Жив во раце нема да им паднам: Малчанскиот бербер избега со нож во рака

Малчанскиот бербер денеска полицијата го лоцираше откако го вклучил својот мобилен телефон кој бил исклучен овие денови. Тој тргнал со Моника кон Ниш, но откако сфатил дека полицијата го лоцирала и го опколила ја пуштил Моника и продолжил да бега,

Жив во раце нема да им паднам, ова го рекол Јовановиќ, како што Моника им пренела на полицајците. Според нејзиното раскажување Нинослав носи со себе огромен нож.

Викнете ја мајка ми-ова се првите зборови на Моника откако ја пронашла полицијата

Како што објавија српските медиуми веднаш откако ја пуштил Малчанскиот бербер, а полицијата ја презела, Моника прво рекла: Викнете ја мајка ми!

Моника беше киднапирана пред 10 дена и денеска полицијата ја пронајде жива и здрава, но ишишана и измачена. Прво побарала да ја види мајка си.

Жив во раце нема да им паднам: Малчанскиот бербер избега со нож во рака

Малчанскиот бербер денеска полицијата го лоцираше откако го вклучил својот мобилен телефон кој бил исклучен овие денови. Тој тргнал со Моника кон Ниш, но откако сфатил дека полицијата го лоцирала и го опколила ја пуштил Моника и продолжил да бега,

Жив во раце нема да им паднам, ова го рекол Јовановиќ, како што Моника им пренела на полицајците. Според нејзиното раскажување Нинослав носи со себе огромен нож.

Викнете ја мајка ми-ова се првите зборови на Моника откако ја пронашла полицијата

Како што објавија српските медиуми веднаш откако ја пуштил Малчанскиот бербер, а полицијата ја презела, Моника прво рекла: Викнете ја мајка ми!

Моника беше киднапирана пред 10 дена и денеска полицијата ја пронајде жива и здрава, но ишишана и измачена. Прво побарала да ја види мајка си.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -