fbpx
10.8 C
Skopje

ЗНАМЕТО ОД КУТЛЕШ РАЗВИOРЕНО ВО СОЛУН

АКТУЕЛНО

Денес група на млади македонски навивачи (десничарски активисти) објави слика од развиерено знаме со Кутлешот на тврдината во Солун, со порака да се бојкотира референдумот кој ќе се оддржи на 30ти Септември.

ИЗВОР: Трибуна

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -