Sun. Sep 24th, 2023

Tag: дипломатија

На Жоро сега му текна дека ќе бидеме „северномакедонци“ надвор: Зошто тоа не го кажа додека беше во Влада?

На Зоран Димитровски Жоро сега му текна дека ќе бидеме „северномакедонци“ надвор. Вели дека неговото тврдење го потврдува врз она што сугерира новото име. Тоа е истиот човек кој е…