Sun. Sep 24th, 2023

Category: Здравство

Таткото на Ејми Вајнхаус: Нејзиниот дух редовно ме посетува и ме гледа со нејзиното прекрасно лице

Поминаа шест години од смртта на британската пејачка Ејми Вајнхаус, но според изјавите на нејзиното семејство, таа се уште е присутна. Таткото на Ејми, Мич Вајнхаус тврди дека духот на…

Киднапирањето на Пол Гети, вистинската приказна позади филмот „Сите пари на светот“

“Сите пари на светот” е еден од најочекуваните филмови оваа година – тоа е така не само поради фактот што режисерот Ридли Скот одлучи  во последен момент, да ги сними на…