Sun. Oct 1st, 2023

Category: АЛО ГРАДОНАЧАЛНИК

Тренчевски демантира: Нема масовно труење на кучиња во Пехчево, станува збор за само едно куче

Градоначалникот на општина Пехчево Драган Тренчевски денеска во изјава за „Поглед“ демантира дека има масовно труење на животни во градот. Како што вели Тренчевски, тој контактирал со МВР по што…

Свлечишта, поткопан асфалт и улица без ниту еден сообраќаен знак- скопска реалност

Неодамна „реконструираниот“ регионален пат на улиците „Мариовска“ и дел од улицата „Христо Татарчев“, се до спојот на улицата кај црквата Теферич, станува се поопасен за граѓаните. Свлечишта, поткопан асфалт, улица…

АЛО ГРАДОНАЧАЛНИК Дарко Шехтански

Овие фотографии пристигнаа до нашата редакција од читатели од Делчево. Градоначалникот Дарко Шехтански не превзема никакви мерки да ги санира дупките на улицата во центарот на градот, на која патем…