Sun. Sep 24th, 2023

Tag: градоначалници

Булеварко со повик до скопските градоначалници

“Господа Градоначалници на Скопје и сите негови општини: Најдете место, најубаво место во градот и направите им еден мурал! Најдете ја најубавата фотографија од Келн и насликајте ја на највидното…