Sun. Oct 1st, 2023

Tag: Интервју

ИНТЕРВЈУ Влатко Ѓорчев: Мицкоски гради инклузивен концепт и тоа е исправен пристап

Поглед: Г-дин Ѓорчев. Двете земји (Македонија и Грција) си разменија нацрт – спогодби, во кои се содржани позициите во преговорите. Дали ова не е наивен начин на водење на преговори,…