Fri. Sep 22nd, 2023

Tag: Иселување

А кој веќе зборува за иселувањето?

ИСЕЛУВАЊЕТО КАКО ДЕЛ ОД НАШЕТО СЕКОЈДНЕВИЕ Следејќи ги македонските политичари, нивните настапи, она за што зборуваат секојдневно, за што дискутираат, за што влегуваат во вербален конфликт, докажувајќи ни нам, обичните…