Sun. Sep 24th, 2023

Tag: Лондон

Тереза Меј ќе се сретне со Јункер и со преговарачот за Brexit Барние

Британскиот премиер Тереза ​​Меј ќе одржи прва значајна средба со европските лидери, откако најави вонредни општи избори, за да ја зајакне својата позиција во преговорите за Брекзит. Тереза ​​Меј ќе…