Mon. Oct 2nd, 2023

Tag: Сирија

Б. Џонсон: Ако САД имаат потреба ќе удриме на Сирија

Британскиот министер за надворешни работи, Борис Џонсон изјави дека Велика Британија е подготвена да се приклучи кон САД за нова воена акција во Сирија, ако тоа биде побарано, јавија американските…