Fri. Sep 22nd, 2023

Tag: Трамп

Трамп му сврти грб на светот

Во понеделникот списанието „Nature Climate Change“ објави студија, според која, последиците од глобалното затоплување врз големите градови во светот ќе биде далеку по катастрофални отколку што се мислеше порано. Во…